Städning Uppsala

Kompetenta och prisvärda städtjänster

Övriga tjänster

ÖVRIGA TJÄNSTER

Kontorsstäd

Trivsel är lika grundläggande på arbetsplatsen som i hemmet. Det är så mycket lättare att få saker gjorda om det är rent och snyggt på kontoret. När vi städar ditt kontor så missar vi garanterat inga utrymmen, vi rengör kontorslokaler, kök, konferensutrymmen och toaletter. Vi hjälper till att skapa en trivsam miljö på kontoret.

Byggstädning

Vi byggstädar för både privatpersoner och företagare. En byggstädning är inriktad bland annat på att få bort finfördelat byggdamm som lägger sig över arbetsplatsen och tränger sig in i varje hörn. Dessutom kan vi avlägsna byggsopor vid behov. I övrigt gäller samma rutiner som vid flyttstädning. Tilläggstjänster kan du få efter överenskommelse.

Lokalstädning

Äger du en butik och vill att dina kunder ska mötas av en trevlig och säljande miljö? Vi städar alla typer av affärslokaler, stora som små. Vi dammar, våttorkar, dammsuger mattor med mera. Dessutom kan vi även hjälpa till med att fylla på med vardagsvaror som pappershanddukar, toapapper, tvål och annat.

Trädgårdsarbete

Vi kan även hjälpa till med enklare trädgårdstjänster vid behov. Gräsklippning, krattning av löv, ogräsrensning och plantering kan vi bistå med. På vintern kan vi även genomföra mindre snöskottningsinsatser.

 

Vi hjälper dig att få ett rent, fräscht och trivsamt hem!