Städning Uppsala

Kompetenta och prisvärda städtjänster

Städning

STÄDNING SOM GÖR DITT HEM SKINANDE RENT

Har du svårt att få ihop det med städningen där hemma? Välkommen att höra av dig till oss! Vår regelbundna hemstädning sker till ett fast pris och arbetet är avdragsgillt enligt RUT.

I vår hemstädning ingår följande:

Kök

 • I köket torkar vi av alla ytor. Bänkar, lampor, vitvaror som kyl och frys samt skåpluckor. När vi gör en hemstädning lämnas inga ytor ostädade.
 • Vi avkalkar diskbänken.
 • Vi torkar även ur mikrovågsugnen vid behov.
 • Vi avfläckar dessutom strömbrytare, karmar och lister, detaljer som är lätta att missa för den ovane.

Badrum och toalett

 • I badrummet så rengör vi dusch, badkar och handfat. Om det behövs så genomför vi även en avkalkning.
 • Vi putsar speglar, samt avfläckar kakel och badrumsskåp.
 • Vi rengör självklart toaletten noggrant.

Övriga rum

 • Vi dammar alla framkomliga ytor, och lyfter även på saker där det behövs.
 • Vi avfläckar dörrar, dörrkarmar och strömbrytare noggrant.
 • Vi dammsuger noga alla ytor av golvet samt mattor, möbler och lister.
 • Vi våttorkar och fuktmoppar samtliga golv.
 • Utöver detta så kan vi även göra andra städinsatser enligt kundens önskemål

Vid behov så kan vi även hjälpa till med tvätt, strykning och undanplockning.

städare

Städning

Här är en genomgång av de städtjänster vi erbjuder. Samtliga är självklart avdragsgilla enligt RUT.

Storstädning

Vår noggranna storstädning är perfekt när det är dags för en rejäl vår- eller höststädning, om man få huset skinande rent inför en fest eller någon annan social tillställning eller om som en första städning innan man bestämmer sig för att prenumerera på vår regelbundna hemstädning.

I vår storstädning ingår samma insatser som i hemstädningen plus bland annat att vi torkar ur ugnen och rengör kylskåp invändigt. Man kan även beställa tilläggstjänster som exempelvis fönsterputsning. Vi kommer gärna på ett kostnadsfritt hembesök innan vi kör igång med storstädningen.

Fönsterputs

Vi har kompetensen att pusta alla typer av fönster. Trä, aluminium, PVC, det är inga problem. Vi putsar fönster md spröjs, öppningsbara fönster, utgående eller skruvade fönster. Vi slarvar garanterat inte, dina fönster kommer med vår hjälp att bli skinande rena. Vi torkar självklart även av fönsterkarmar och fönsterbrädor. Ska vi rengöra även persienner så tillkommer dock en fast avgift.

Flyttstäd

När vi genomför en flyttstädning så rengör vi allt  bostaden, inklusive fönster. Reservation för inglasade balkonger. Separat beställning är ett krav om vi även städa garage och förrås. Våra flyttstädningar följer mäklarförbundets rekommendationer och vi lämnar garant på utfört arbete.

Visningsstädning

Ska du sälja huset och är orolig över att ditt boende ska se fräscht och inbjudande ut inför visningen? Då är vår visningsstädning ett mycket bra val. En visningsstädning, som ofta genomförs innan homestylingen, är första steget till att locka köpare till din bostad. Vi rengör alla ytor mycket noggrant.

 

Vi hjälper dig att få ett rent, fräscht och trivsamt hem!